• Contact / Over ons / Vacatures
  • MENU: Bestellingen graag via 030 677 1201
Nieuws

Onze slager

2 februari 2021
•
Wiete van den Tempel

Waar komt dat heerlijke verse vlees vandaan?

Ons vlees wordt geleverd door kwaliteitsleverancier van der Burg en Bol. 100% vlees zonder toevoegingen!

Sous vide kooktechniek

Ons verse vlees kan nog rood zijn van binnen. Wij garanderen dat ook dit vlees gaar is.

Sous vide koken is een techniek waarbij vacuümverpakt voedsel op een constante, relatief lage temperatuur voor lange tijd in een waterbad wordt gegaard. Sous vide is een Frans begrip dat letterlijk ‘onder vacuüm’  betekent.
De sous vide bereiding zorgt ervoor dat de maximale kwaliteit van elk product benut wordt op het gebied van textuur, smaak én voedingsstoffen!

Doordat er in een vacuümzak gegaard wordt én dit op een lagere temperatuur gebeurt, blijven alle voedings- en smaakstoffen van product behouden. Ook kan het product zijn oorspronkelijke kleur behouden.
Dit in tegenstelling tot traditionele kooktechnieken, waarbij veel belangrijke stoffen verloren gaan.
Zo zorgt het traditioneel bereiden van producten ervoor dat deze stoffen ‘kapot’ gekookt worden.
Kortom, het vlees van Lambieck Frituur heeft de juiste garing maar kleurt niet altijd mee.

Kom langs en geniet van onze verse burger, stoofvlees, braadworst, halve kip of saté!

Tot snel!

VORIGE
TERUG
VOLGENDE
  • 030-677 1201
  • [email]
Brasserie De Brouwerij